Ahornvej 3, 3540 Lynge

Familievenlig villa på lukket vej og tæt ved naturområde

3 minutter fra denne ejendom, har du den smukkeste natur, Uggeløse Sø i grønne omgivelser samt endnu et naturområde yderligere 10 minutter fra boligen - det er virkelig en super natur i fredelige omgivelser og den direkte vej videre til Uggeløse Skov, der er en hundeskov!
Selve boligen er et klassisk eksempel på en 60ér-villa, i et plan, 124 kvm. + 16 kvm. udestue eller aktivitetsrum samt 24 kvm. dobbelt carport og stort udhus/værkstedsrum. Boligen har en fin planløsning med bl.a. badeværelse og gæstetoilet samt en privat have med drivhus, frugttræer, buske og blomsterbede, der står i fuldt flor og danner ramme om både terrasser, små solkroge og andre gode ting. 840 kvm., beliggende på en lille lukket vej og i gode omgivelser med natur i flere retninger. Boligens indretning fordeler sig således: Vindfang, entrè og mellemgang med 2 indbyggede skabe og gulvbelægning med klinker. Praktisk fyrrum med opsat skabe og plads til vaskemaskine samt Vailant naturgasfyr, soveværelse og 2 værelser alle med indbyggede skabe, askeparketgulve. Badeværelse med kar og bruseniche samt gæstetoilet. Pænt køkken med hvide elementer og en rummelig spiseplads. 32 kvm. sydvendt opholdsstue med brændeovn og dør til udestue m/skydedør til ugenert haveområde. Området er særdeles børnevenligt og med skolebus uden for døren, idrætsfaciliteter og daginstitutioner tæt på. Kvarteret er et udbygget område med både parcelhuse og landbrugsejendomme, dejlige naturområder til den nærliggende Uggeløse sø. Lynge byder på gode indkøbsmuligheder med forskellige specialbutikker.
Ejendommens murværk (fuger) er omfuget, så det står flot, der er opsat solceller på ejendommens tag, hvilket har en yderst fordelagtig indvirkning på elregningen og miljøet samt varmepumpe. Kan I se jer selv på Ahornvej 3? Så tag kontakt for en fremvisning allerede i dag. Jeg glæder mig til at vise hus og have frem! Jeg bor selv 5 minutter fra ejendommen, og du kan ringe på 4816 0012 eller mail marianne@moellebro.dk så kommer jeg springende!

Oplysninger om Allerød Kommune - Klik her
Læs den lokale avis -Klik her
Find vej i Lynge - Klik her
Den lokale skole - Klik her
Rideskoler i nærheden - Klik her eller her
De grønne spejdere - Klik her
Lynge-Uggeløse Idrætsforening - Klik her
Mølleåens Golf Klub - Klik her
Lynge Erhvervsforening - Klik her og Byfest - Klik her
Kør en tur i Drive In Bio - Klik her
De lokale kirker - Klik her
Lokalhistorisk arkiv og forening - Klik her
Besøg en bondegård - Klik her
Besøg Ninas Naturcafé - Klik her
Køb økologisk på Stengården - Klik her
Se mere om Livet i Lynge på facebook "Liv i Lynge"

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.