Uggeløse Bygade 36, 3540 Lynge

MUREMESTERVILLA MED SJÆL OG EN UTROLIG STOR VELFUNGERENDE KÆLDER

Nu har I chancen for at blive de nye ejere af denne stemningsfyldte murermestervilla i Lynge. I bosætter jer særdeles attraktivt med kort afstand til alt, hvad I får brug for i hverdagen. 5 minutter i bil til Lynge skole, pasningstilbud, indkøb, 2 sportshaller og busstoppested. Endelig venter Lynges skønne natur i nærheden, hvor I kan fornøje jer med lange gåture i det fri. Fra vejen toner den flotte villa fra 1927 frem med en flot facade, termovinduer samt rødt tegltag. Entreen er med plads til sko og overtøj samt en flot svungen trappe til 1. salen og kælderen. Endvidere er der hvidt badeværelse med bruseniche, dejligt køkken samt 3 stuer i åben forbindelse. Stuerne har en fantastisk rummelighed med et super lysindfald og fri sydvendt udsigt over grønne arealer med skoven i det fjerne. I den ene af stuerne, er det muligt at etablere en brændeovn, hvis det er et ønske.
På første sal venter jer 3 gode værelser, lyse og indretningsvenlige samt et disponibelt rum med skabe og bordplads. Kælderen er høj, tør og absolut brugbar med fulde vinduer på nord- og østsiden, idet ejendommen ligger på skrående grund. Denne består af grovkøkken, vaskerum, brusebadeværele, fyrrum med Geminox naturgasfyr, tre gode disponible rum og yderligere et stort lys rum ca. 50 kvm. sidebygning, der er ideelt for den pladskrævende hobby, kontor eller teenagerværelse eller noget helt andet, der imødekommer lige præcis jeres behov med usædvanlig god plads og fra kælderen flere direkte adgang til ugenert vestvendt terrasse samt baghaven. Haven fremstår ugenert, solrig og er yderst nem at holde.

Villaen fremstår velholdt er løbende istandsat med stor respekt for husets udformning og særlige charme. Der er bl.a. monteret vedligeholdelsesfri termovinduer (alu/træ). I køkkenet med landkøkken i et moderne look, massive, lækre bordplader og kvalitetshvidevarer, flere værelser/rum med fyldningslåger og i hele resten af huset med fine og charmerende detaljer.

Sluttelig er der 2 udhuse, stor carport og flagstang!

Velkommen til Uggeløse Bygade 36, 3540 Lynge, Allerød kommune.

Oplysninger om Allerød Kommune - Klik her
Læs den lokale avis -Klik her
Find vej i Lynge - Klik her
Den lokale skole - Klik her
Rideskoler i nærheden - Klik her eller her
De grønne spejdere - Klik her
Lynge-Uggeløse Idrætsforening - Klik her
Mølleåens Golf Klub - Klik her
Lynge Erhvervsforening - Klik her og Byfest - Klik her
Kør en tur i Drive In Bio - Klik her
De lokale kirker - Klik her
Lokalhistorisk arkiv og forening - Klik her
Besøg en bondegård - Klik her
Besøg Ninas Naturcafé - Klik her
Køb økologisk på Stengården - Klik her
Se mere om Livet i Lynge på facebook "Liv i Lynge"

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.