Solskrænten 11, 3540 Lynge

ENDERÆKKEHUS M/EGEN HAVE OG CARPORT

Enderækkehus med status som ejerlejlighed, kun 6 boliger i bebyggelsen, boligareal 101 kvm. samt 18 kvm. kælder og egen lukket have samt carport lige ved døren. Arealet er fordelt med 51 kvm. i stueplan og 50 kvm. på 1. sal (ingen skråvægge) og fra stueplan direkte nedgang til de 2 gode kælderrum. Herudover fælles kælderareal med depotrum, cykel, tørre- og fyrrum. På det fælles haveareal er opsat tørrestativer. Ejendommen er opført i 1964 af lokal håndværksmester og den udbudte ejendom har beliggenhed bagerst i bebyggelsen. Præsentabelt indgangsparti og selve boligen er løbende renoveret med bl.a. hvidt køkken med alle hvidevare og lækkert badeværelse med gulvvarme, væghængt toilet og godt med skabe, ligesom boligens vinduer og døre løbende er skiftet.
Indretning; Entre med fyrtræstrappe til 1. sal og hvide indbyggede skabe. Opholdsstue med træsgulve, hvide lofter og udgang til en vestvendt lukket terrasse med el-markise, bemærk at denne bolig har vindue i stuen mod syd som følge af, at det er et enderækkehus. køkken er praktisk og funktionelt og har godt med skabsplads. 1. sal - 3 gode værelser (fin loftshøjde) med fyrtræsgulve, flot brusebadeværelse.
Fra boligens entre nedgang til kælder, hvor der er bryggers med vaskemaskine og tørretumbler samt skabe og bordplader og endelig også plads til opbevaring!

Ring for informationer eller fremvisning til den lokalkendte (jeg bor selv i Lynge - i mere end 56 år) ejendomsmægler Marianne Møllebro, tlf. 4816 0012, idet jeg træffes alle ugens dage mellem kl. 9.00 - 22.00 eller via mail marianne@moellebro.dk

Uggeløse Skov: 164 ha stor skov med to moser, Sortemose og Bøllemose. Terrænet i Uggeløse skov er bølget, mens det mod syd er mere bakkeformet. I den sydlige del af skoven er der gode muligheder for, at nyde en stille skovtur. Den nordlige del er hundeskov og her findes også en terrænbane Se mere på www.skovognatur.dk.

Der er lukket stisystem i området og tæt til offentlig transport ligesom Lynge byder på en stor brugs, Netto, lægehus, apotek, pengeinstitut, cykelforretning, bager m.v.

Oplysninger om Allerød Kommune - Klik her
Læs den lokale avis -Klik her
Find vej i Lynge - Klik her
Den lokale skole - Klik her
Rideskoler i nærheden - Klik her eller her
De grønne spejdere - Klik her
Lynge-Uggeløse Idrætsforening - Klik her
Mølleåens Golf Klub - Klik her
Lynge Erhvervsforening - Klik her og Byfest - Klik her
Kør en tur i Drive In Bio - Klik her
De lokale kirker - Klik her
Lokalhistorisk arkiv og forening - Klik her
Besøg en bondegård - Klik her
Besøg Ninas Naturcafé - Klik her
Køb økologisk på Stengården - Klik her
Se mere om Livet i Lynge på facebook "Liv i Lynge"

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.