Ærtestensvej 21, 3540 Lynge

Specieltegnet Lind & Risør etplansvilla fra 2004 med bedste beliggenhed!

Fantastisk flot villa med super god beliggenhed for enden af lukket vej med direkte udsigt til sø, skønne frie omgivelser samt en lys og indbydende beboelse, der er lige til at flytte ind i. Boligen er beliggende i et af Lynges bedste villakvarterer, tæt på skole/institutioner, natur, indkøb og sportsfaciliteter samt offentlig transport.En rigtig god planløsning der opfylder de fleste familiers behov og så er der en rummelig integreret vognport og yderligere plads på matriklen til endnu to biler. En bolig med et minimum af vedligehold - inde som ude - samt en nem og ugenert sydvestvendt have med stor terrasse.

Indeholder: Kombineret entré og bryggers med skabsplads og særskilt depotrum. Stor lys stue med loft til kip og skønt lysindfald gennem store vinduespartier og 2 udgange til terrassen/haven. Indretningen har givet plads til ca. 70 kvm. stue/alrum/køkken, bl.a. med indbygget brændeovn m/glasrude. Derudover er der tre store værelser på henholdsvis 21,6 kvm. 13 kvm. og 12 kvm. samt
aktivitsrum på 14 kvm. og stort brusebadeværelse på 10 kvm. med yderligere plads til et badekar/boblebad. Boligens rummelige hvide køkken med massiv bordplade i valnød og har den smukkeste landlige udsigt over vand og natur. Forældreafdelingen med stort soveværelse, dør med udgang til haven, garderobe og direkte adgang til lækkert badeværelse med brus.
Flotte asketræsgulve og lyse klinker, naturligvis med gulvvarme overalt. Naturgasfyr med automatisk genvinding, så varmeregningen er meget lav. Der er 3-lags ruder i ejendommen. Endvidere engoberet (mat glaseret) tegltag og brede zinktagrender, seperatkloakeret, IHC, spot opbygget i tagudhæng, særskilt isoleret udhus, nyt legehus og flere af ejendommens hvidevarer er af nyere årgang.
Lad mig byde på en fremvisning, hvor du/I får alle detaljerne med. Kontakt den lokalkendte ejendomsmægler, idet jeg kan træffes alle ugens dage mellem kl. 9.00 - 22.00 tlf. 4816 0012 eller mail marianne@moellebro.dk

Oplysninger om Allerød Kommune - Klik her
Læs den lokale avis -Klik her
Find vej i Lynge - Klik her
Den lokale skole - Klik her
Rideskoler i nærheden - Klik her eller her
De grønne spejdere - Klik her
Lynge-Uggeløse Idrætsforening - Klik her
Mølleåens Golf Klub - Klik her
Lynge Erhvervsforening - Klik her og Byfest - Klik her
Kør en tur i Drive In Bio - Klik her
De lokale kirker - Klik her
Lokalhistorisk arkiv og forening - Klik her
Besøg en bondegård - Klik her
Besøg Ninas Naturcafé - Klik her
Køb økologisk på Stengården - Klik her
Se mere om Livet i Lynge på facebook "Liv i Lynge"

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.