Pilebakken 2, 3540 Lynge

Meget velholdt 1-plans villa i roligt og børnevenligt område.

I fredeligt område, tæt på natur og en lukket vej med børnefamilier, finder du denne velholdte 1-plans villa, 185 kvm. samt carport lige ved døren, og stort udhus ialt 34 kvm. samt brænde overdækning. Boligen byder på en dejlig ugenert terrasse mod sydvest og lidt højt beliggende, så der er fin udsigt fra boligen. Overkommelig have med bl.a. et par frugttræer samt plads for parkering af 2 biler. Der er indlagt fibernet.
Indretning: Entre og fordelingsgang, gæstetoilet med mulighed for at etablere bruseniche, funktionelt nyere hvidt køkken med plads til måltider og med opdateret hvidevarer, Fra køkken direkte adgang til den store lyse vinkelstue med brændeovn, hvor spiseområdet er det første vi møder og her er plads til sammenkomster, udgang til syd/vestvendt terrasse, 4 gode værelser samt stort multirum ca. 36 kvm. med gulvklinker og gulvvarme, nye vinduer (2019) og brændeovn med glasrude. Badeværelse med lyse klinker og gulvvarme, badekar med bruse. Bryggers med vaskemaskine og tørretumbler samt opgang til stort loftrum og endelig depotrum ca. 6 kvm.
Der foreligger en flot tilstandsrapport samt el rapport og ejendommens energimærke er C.
Sælger har løbende vedligeholdt boligen bl.a. udskiftning af tag og tagrender (2018), efterisolering af boligens loft, nye døre og vinduer samt udskiftning af ejendommens køkken ligesom boligens gasfyr er et kondenserende gasfyr fra 2017, hvilket er blandt de større ting der er forbedret ved ejendommen. Dette er dog ikke udtømmende, hvorfor sælger har udarbejdet en særskilt liste som fås hos medvirkende ejendomsmægler.

Kontakt den lokalkendte ejendomsmægler, der selv har boet i Lynge i 57 år. Jeg træffes alle ugens dage mellem kl. 9.00 - 22.00 tlf. 4816 0012 eller mail marianne@moellebro.dk

Oplysninger om Allerød Kommune - Klik her
Læs den lokale avis -Klik her
Find vej i Lynge - Klik her
Den lokale skole - Klik her
Rideskoler i nærheden - Klik her eller her
De grønne spejdere - Klik her
Lynge-Uggeløse Idrætsforening - Klik her
Mølleåens Golf Klub - Klik her
Lynge Erhvervsforening - Klik her og Byfest - Klik her
Kør en tur i Drive In Bio - Klik her
De lokale kirker - Klik her
Lokalhistorisk arkiv og forening - Klik her
Besøg en bondegård - Klik her
Besøg Ninas Naturcafé - Klik her
Køb økologisk på Stengården - Klik her
Se mere om Livet i Lynge på facebook "Liv i Lynge"

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.