Hillerødvej 56, 3540 Lynge

Muremestervilla i den rigtige stil + muret annex med mange muligheder!

Charmerende murermestervilla centralt i Lynge på en 1.220 kvm. stor grund lige ved offentlig transport, indkøbsmuligheder, bibliotek, lægehuse, daginstitutioner, Lynge skole, en aktiv idrætsforening med masser af god energi, finder du denne gedigne bolig med navnet Glenhuset, flot rødt tegltag, hvide vinduer og gule mursten, rigtig dansk! Vil du bo et stenkast fra faciliteterne og har du brug for meget plads er dette stedet.
Her får I en veldisponeret grundplan med fire værelser og dejlige opholdsrum. Derudover kan I se frem til en hyggelig anlagt have med frugttræer, hyggehjørner, stort værkstedsrum, sommeroverdækning, dobbelt carport og stort muret udhus med rigtig gode muligheder. Inden døre fortsætter det charmerende udtryk, hvor de højloftede rum har fine originale detaljer såsom stuk og indvendige døre, en smuk gammel trappe til 1. sal. I mødes generelt af lyse rum, og dette er ingen undtagelse for de to stuer en suite. Den ene anvendes til spisestue. Boligen byder på nok ét af områdets største badeværelser samt et rigtig godt bryggers med masser af skabsplads. Fra entre er der nedgang til en mindre kælder med oliefyr. 1 salen står flot med møblerbar repos, toiletrum og 3 gode værelser med udsigter til hele byen. Der foreligger en flot tilstandsrapport samt en fejlfri elrapport.
Man er nær det naturskønne rekreative område ved Lynge Grusgrav med skønne naturstier i det fantastiske kuperet terræn, bl.a. med tilgang bag Lynge brugs.
Kontakt os for en fremvisning - vi arrangerer med glæde en fremvisning for jer, idet jeg gennem mine 56 år med bopæl i Lynge kan kalde mig lokalkendt ejendomsmægler, tlf. 4816 0012 mellem 9.00 - 22.00 alle ugens dage eller mail; marianne@moellebro.dk.

Oplysninger om Allerød Kommune - Klik her
Læs den lokale avis -Klik her
Find vej i Lynge - Klik her
Den lokale skole - Klik her
Rideskoler i nærheden - Klik her eller her
De grønne spejdere - Klik her
Lynge-Uggeløse Idrætsforening - Klik her
Mølleåens Golf Klub - Klik her
Lynge Erhvervsforening - Klik her og Byfest - Klik her
Kør en tur i Drive In Bio - Klik her
De lokale kirker - Klik her
Lokalhistorisk arkiv og forening - Klik her
Besøg en bondegård - Klik her
Besøg Ninas Naturcafé - Klik her
Køb økologisk på Stengården - Klik her
Se mere om Livet i Lynge på facebook "Liv i Lynge"

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.