Lynghøjvej 3, 3540 Lynge

Flot landelig udsigt - børnevenlig lukket vej.

Indflytningsklar , 1- plansvilla, 163 kvm. heraf 49 kvm. fra 2012 samt 40 kvm. carport og isoleret udhus ligeledes fra 2012.

4 værelser heraf 2 med loft til kip og egen dør ud til haven, åbent lyst køkken/alrum og udgang til overkommelig vestvendt terrasse og have, grundareal ialt 985 kvm.
Er du til natur, så udlad ikke at besøge denne ejendom, hvor der er en vestvendt have med udsigt til landskaber så langt øjet kan række.
Boligen er beliggende ved et lille bytorv uden nævneværdig trafik, centralt til daginstitutioner, sportsfacilitetter, indkøb og kort afstand til busforbindelse til henholdsvis Allerød, Farum og Hillerød. Ejendommen har fået skiftet tag og vinduer siden opførelsen i 1962, hvor boligen oprindelig var på 114 kvm. Der er efterisoleret på loft med 300 mm og hulrumsisoleret. Ejendommen opvarmes med kondenserende gasfyr.

Indretning: Lyst bryggers med gulvklinker, bordplade, vask, vaskemaskine og tørretumbler. Fordelingsgang med indbygget skabe, lyst opdateret badeværelse med bruseniche, ca. 33 kvm. opholdsstue med hvidt loft, asketræsgulve, udgang til stor vestvendt terrasse med markise og haven med naturudsigt. 2 værelser + arbejdsværelse også de 2 store og hyggelige værelser. Hvidt køkken med bøgetræsbordplader, hvide fliser og hvidevare og hvor sælger har fået åbnet op mellem køkken og stuen.

Diverse:
Der er mulighed for at etablere et ekstra toilet i vindfang, hvilket mange andre i området har etableret.
Der er asketræsparketgulve i oprindelige værelser og plankegulv i den nye tilbygning,
Der er et vejlaug, hvortil der betales kr. 500 årlig og der afholdes årligt en vejfest. Der er børn i alle aldre på vejen,
Ejendommen er forsikret uden forbehold mod svamp, insekt og udvidet rørskade.
.
Yderligere informationer om daginstitutioner m.v. fås i Allerød kommune, tlf. 48 100 100, Allerød kommunes hjemmeside www.alleroedkommune.dk eller hos medvirkende ejendomsmægler, der selv bor i byen - i mere end 56 år - jeg træffes alle ugens dage mellem kl. 9.00 - 22.00 tlf. 4816 0012 eller mail marianne@moellebro.dk. Se endvidere min hjemmeside www.moellebro.dk

Oplysninger om Allerød Kommune - Klik her
Læs den lokale avis -Klik her
Find vej i Lynge - Klik her
Den lokale skole - Klik her
Rideskoler i nærheden - Klik her eller her
De grønne spejdere - Klik her
Lynge-Uggeløse Idrætsforening - Klik her
Mølleåens Golf Klub - Klik her
Lynge Erhvervsforening - Klik her og Byfest - Klik her
Kør en tur i Drive In Bio - Klik her
De lokale kirker - Klik her
Lokalhistorisk arkiv og forening - Klik her
Besøg en bondegård - Klik her
Besøg Ninas Naturcafé - Klik her
Køb økologisk på Stengården - Klik her
Se mere om Livet i Lynge på facebook "Liv i Lynge"

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.