Baunedalen 2, 3540 Lynge

BØRNEVENLIG BELIGGENHED I LYNGE

Familievilla med fleksibel planløsning - 350 meter fra Lynge skole og daginstitutioner.
For familien er Lynge et perfekt sted at slå rødder. Her på en rolig lukket vej og med sti direkte til Lynge skole, daginstitutioner og de 2 sportshaller udbyder vi denne villa, som byder på en rummelig og fleksibel planløsning. I får en pæn veletableret have og en skøn udestue, når vejret ikke er til at sidde i solen på den ugenerte terrasse.
Ejendommen er en klassisk etplansvilla fra 1974 og med tilbygning i 1978. Med sine 178 kvm. er huset lidt større end mange af de tilsvarende villaer fra perioden, og med yderligere 30 bonuskvadratmeter i udestuen, er der stadig god plads - også til den moderne familie.
Indretningen er fremsynet. De fleste af væggene er letvægge, og I kan dermed nemt ændre på planløsningen, hvis I har brug for en anden rumfordeling.
Boligens to badeværelser med et moderne træk bl.a. glasvæg ved brusenichen. Det ene badeværelse ligger ved entréen, mens I finder det andet for enden af gangen, og begge baderum har indlagt gulvvarme. De tre værelser har en god størrelse, og som det naturlige samlingspunkt i huset udgør det store køkken-alrum på alle måder familiens leverum. Køkkenet byder på masser af god skabsplads samt flere nyere hvidevarer. Bagerst ligger det store bryggers, som har vaskefaciliteter og praktisk udgang til den overdækket tørresnor.
Haven hører til den overkommelige og med en dejlig græsplæne. Til bilen har I desuden en carport på 16 kvm. samt 23 kvm. udhuse.

Endelig er der selve beliggenheden. Lynge skole ligger på parallelvejen, så skolevej er både kort og sikker. Nærmeste daginstitution har I lige ved siden af skolen, mens indkøbsmulighederne ligger ved Lynge Bytorv. De 2 sportshaller i byen er ligeledes i kort gåafstand fra boligen. Omkring byen er der masser af natur, bl.a. Årtusindeskifteskoven (maks. 5 min. fra boligen) at gå på opdagelse i for store og små samt marker der vokser omkring de små landeveje.

Kontakt os - vi arrangerer med glæde en fremvisning for jer, idet jeg gennem mine 56 år med bopæl i Lynge kan kalde mig lokalkendt ejendomsmægler, tlf. 4816 0012 mellem 9.00 - 22.00 alle ugens dage eller mail; marianne@moellebro.dk.

Oplysninger om Allerød Kommune - Klik her
Læs den lokale avis -Klik her
Find vej i Lynge - Klik her
Den lokale skole - Klik her
Rideskoler i nærheden - Klik her eller her
Lynge-Uggeløse Idrætsforening - Klik her
Mølleåens Golf Klub - Klik her
Lynge Erhvervsforening - Klik her og Byfest - Klik her
Kør en tur i Drive In Bio - Klik her
De lokale kirker - Klik her
Lokalhistorisk arkiv og forening - Klik her
Besøg en bondegård - Klik her
Besøg Ninas Naturcafé - Klik her
Køb økologisk på Stengården - Klik her
Se mere om Livet i Lynge på facebook "Liv i Lynge"

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.