Lynge Bygade 14D, 3540 Lynge

Indflytningsklar bolig med egen mindre have på 3 sider

I den ældre del af Lynge finder du dette opdateret og spændende enderækkehus lige til at flytte ind i - boligen er NYMALET indvendig MED glasfilt opsat i hele boligen, ligesom der er et opdateret køkken, hyggelig opholdsstue med lyse massive plankegulve og hvide døre og vinduer i hele huset.

Boligareal 96 kvm. samt eget udhus, egen afmærket parkeringsplads + plads til gæster. Fælles udhus med haveredskaber, cykeloverdækning og en skøn ældre fælleshave med eget lukket stisystem til grønt område.

Indretning: Entre med plads til garderobe, klinkegulv m/gulvvarme, flot trappe til boligens 1. sal. Gæstetoilet med håndvask og indbygget hvide skabe, vaskemaskine og naturgasfyr indbygget i hvidt skab. Fra entre direkte adgang til en lys opholdsstue med synlige fritliggende bjælker og hvidt loft samt flotte massive plankegulve, dør ud til terrasse og have. På 3 sider af boligen er der terrasser (mod øst, vest og nord). Fra stuen direkte adgang til boligens funktionelle køkken, hvor der er vindue mod vest.
1. sal: Repos med synlige træbjælker og Veluxvindue, 3 værelser, med loft til kip, synlige bjælker i loft og fin udsigt fra værelserne via Veluxvinduer.
Badeværelse med gulvvarme, hvide gulv- og vægklinker, væghængt toilet, håndvask indbygget i bordplade, skabsplads, spot opbygget i bjælker, Velux vindue og endelig en bruseniche.

Der er eget naturgasfyr, el- og vandmåler og et meget lavt varmeforbrug. Bemærk boligens karakter i energimærket. Husforsikring betales via fællesudgifterne. Der er en fejlfri el- og tilstandsrapport.

Ejendommen er roligt beliggende og maks. 5 minutter til indkøbsmuligheder (Brugsen/Netto m.v.), daginstitutioner og Lynge skole ligesom Lynge hallerne og Årtusindeskifteskoven, der er beliggende i slutningen af Lynge Bygade. Offentlige transportmidler til Farum, Hillerød og Allerød kan ligeledes nås 4 minutter fra ejendommen.

Kontakt den lokale ejendomsmægler for en fremvisning på tlf. 4816 0012 eller mail marianne@moellebro.dk, idet jeg træffes alle ugens dage mellem kl. 9.00 - 22.00, også har jeg selv boet 57 år i Allerød kommune.

Oplysninger om Allerød Kommune - Klik her
Læs den lokale avis -Klik her
Find vej i Lynge - Klik her
Den lokale skole - Klik her
Rideskoler i nærheden - Klik her eller her
De grønne spejdere - Klik her
Lynge-Uggeløse Idrætsforening - Klik her
Mølleåens Golf Klub - Klik her
Lynge Erhvervsforening - Klik her og Byfest - Klik her
Kør en tur i Drive In Bio - Klik her
De lokale kirker - Klik her
Lokalhistorisk arkiv og forening - Klik her
Besøg en bondegård - Klik her
Besøg Ninas Naturcafé - Klik her
Køb økologisk på Stengården - Klik her
Se mere om Livet i Lynge på facebook "Liv i Lynge"

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.